Efkes Thoes

Geplaatst door Helma op 9 april 2007

Hallo allemaal. Wat is het geweldig om jullie reacties te lezen. Ik ben zo bij dat jullie allemaal met ons meeleven. Dat geeft me echt een geweldig gevoel. Het is ook een geweldig gevoel om weer thuis te zijn. Na 2 weken ziekenhuis, was dit wel even nodig. Ik was van de ene kant bang om naar huis te gaan, zal alles wel goed gaan, en zo. Maar nou wil ik niet meer terug naar het ziekenhuis. Ik zal er nou echt voor gaan om zo snel mogelijk voorgoed naar huis te komen. Niks zo goed als thuis. Ik heb vannacht lekker in mijn eigen bed geslapen. Ik zit weer op mijn eigen plekje op de bank. Ik voel me weer heerlijk !! Ondanks de pijn en de ongemakken is er niks boven thuis. En als ik dan even naar de computer loop om te kijken of er nog reacties zijn sta ik versteld hoeveel reacties er zijn. Dat zijn allemaal lichtpuntjes voor mij. Ik ga vanavond weer terug naar het ziekenhuis. En zolang zullen Frans of Elly jullie op de hoogte houden. Maar ik hoop zo snel mogelijk weer thuis te zijn om dit zelf te doen. Tot dan, liefs Helma