Helma op proefverlof 2

Geplaatst door Frans op 6 april 2007

Wat ik de vorige keer vergeten ben te zeggen.

wetende dat jullie Helma al het beste toewensen, wil ik toch vragen om NIET op bezoek te komen want dat kan ze echt nog niet aan. Mocht het toch zo zijn dat Hema zegt, wat ik niet verwacht, dat er wel mensen mogen komen laat ik dat via deze site weten.

jullie reactie zijn natuurlijk van harte welkom.

We komen net van het ziekenhuis af. Maartje, Wil(de mam van Maartje) en ikzelf. Het ging redelijk goed. Ze zag er naar verhouding goed uit en heeft zelfs een soft ijsje gegeten(gehaalt door Maartje). Dat deed later na wel een beetje pijn in haar buik maar het plezier ervan kunnen ze haar niet meer ontnemen.

Morgenvroeg om 8.45 uur krijgt ze de volgende dialyse en dan hoor ik wel hoe laat ik haar op kan komen halen.

Frans