Weer thuis

Geplaatst door Helma op 11 april 2007

Ja, ik ben weer thuis. Vanmiddag mocht Frans me ophalen en ik ging graag mee. Verder heb ik nog meer goed nieuws. Ik ben zo goed gaan plassen dat ik geen dialyse meer nodig heb. Dit is wel geweldig nieuws. Het is nog wel voorwaardelijk. Ik moet vrijdag nog een keer naar de dialyse afdeling waar bloed geprikt wordt en de catheter wordt schoongemaakt. Mocht dan alles goed zijn dan zal volgende week de catheter verwijderd worden. Blij toe. Nou nog goed opknappen, want ik heb toch wel veel moeten inleveren na 2 weken ziekenhuis. Maar eenmaal thuis zal dat ook wel snel gaan. De wil is er wel. Ik ben erg blij weer thuis op de bank te zitten met Frans en de kinderen om me heen. Alhoewel dit de eerste dag wel erg druk is. Vooral als onze Joep ook nog eens gaat drummen. Maar alleh, daar moeten we dan maar tegen kunnen. WE ZIJN WEER THUIS