Slechte uitslag

Geplaatst door Helma op 20 maart 2007

Tja, hoe zal ik beginnen. Vorige week nucleair onderzoek gehad van de nieren. Ik dacht gewoon om zeker te gaan. Ik had hier verder ook geen nare gedachten bij. Elly en ik waren bij de uroloog geweest en hier kregen we niet de indruk dat er iets aan de hand zou zijn. De uitslagen van de urinetest en bloedtest waren goed. Geen bijzonderheden in de nierfunktie. Ik zou ook nog een blaasonderzoek krijgen, de 28e, en dan tevens de uitslag van het nieronderzoek. Gistermiddag belt de uroloog op het blaasonderzoek uitgebreid zou worden met een slangetje aanbrengen van de rechternier naar de blaas om het vocht goed af te voeren. Het nucleair onderzoek had aangetoond dat mijn linkernier helemaal niet meer werkte en mijn rechternier niet zoals het zou moeten. Om de rechternier te behouden brengen ze nu dat slangetje aan. De uroloog moest vandaag naar een congres in Milaan en komt pas volgende week terug. Hij wilde mij dit toch eerst vertellen en niet pas als ik op de tafel lig. Dit vond ik wel fijn. Hij had het liever persoonlijk gedaan, maar ja dat was in dit geval niet mogelijk. Ik voelde me wel alsof ik ze mee geslagen hadden. Dit verwacht je niet. Dit zie je niet aankomen. Je weet dat er steeds meer bij komt, maar ik had gehoopt dat ik eerst even bij mocht komen. Ik ben nog niet hersteld van de chemo. BAH.

Ik heb vandaag wel al koffie gedronken en die smaakte waarempel ook nog naar koffie. Het eerste begin van herstel van de smaak. Toch nog iets positiefs.

Ik laat wel weer weten als ik iets nieuws weet.