Goede uitslagen en nog meer onderzoeken

Geplaatst door Helma op 16 maart 2007

Na maandag een goede uitslag te hebben gehad bij de internist moest ik woensdag een echo laten maken van het hart. Ook hier kreeg ik een goede uitslag. Het hart was prima in orde en er zat geen vocht meer in het hartzakje. Ik hoef dan ook niet meer terug te komen bij de cardioloog. Tenzij er weer wat is natuurlijk. Weer een dokter minder. Wel fijn te horen dat het hart helemaal in orde is. Donderdag een onderzoek voor de nieren. Een nucleair onderzoek. Je wordt ingespoten met radioactieve vloeistof en nog wat andere vloeistoffen en dan mag je ongeveer een half uur stil blijven liggen. Hier krijg te uitslag pas de 28e van. Vanmiddag lekker tachyon massage. Ik heb Jacqie maar gemailed dat ik eigenlijk wel toe was aan zo’n lekkere tachyon massage. En hopen dat daar de pijn weer wat minder van wordt. Dus het was me wel een drukke week. Volgende week lekker rustig. Alleen naar de CIZ voor de aanpassing van de badkamer. Verder geen afspraken in ziekenhuizen. Dus een lekkere rustige week. Dan kan ik er weer eens op uit in mijn scootmobiel hoop ik. Horst onveilig maken !!!!!!