Ik lig in het ziekenhuis

Geplaatst door Helma op 30 maart 2007

Eigenlijk zou ik woensdag naar de dokter moeten voor het buisje in de nieren te laten inbrengen. Dinsdagmorgen moest ik echter overgeven en kon ik maar niet plassen. We hebben uiteindelijk de huisarts gebeld en die is gekomen om me te onderzoeken. De huisarts heeft toen besloten dat ik toch maar naar het ziekenhuis moest. En daar lig ik nu (vrijdag)nog steeds.

Het buisje is dezelfde avond nog ingebracht maar heeft helaas niet het resultaat gehad wat de dokters hoopten. De vraag was dan ook: “wat nu?”. Vanmorgen ben ik over geplaatst naar een andere afdeling en net heb ik te horen gekregen dat mijn nier toch weer achteruit gegaan is en morgen toch aan de dyalise moet. Ik vind dit echt niet fijn.

Ik heb bovenstaande stukje voorgelezen aan mijn bezoek van vanmiddag en zij zal het plaatsen op waterpletske.

Groetjes aan jullie allemaal en tot gauw