Aan het opknappen

Geplaatst door Helma op 3 maart 2007

Het is nu zaterdag en vandaag gaat het al wat beter. Elke dag gaat het vooruit. Het slikken en praten blijft moeilijk maar gaat toch weer wat beter. Ik ben nog steeds op vloeibaar voedsel en toen Frans gisteren gekookt had ben ik toch maar in de kamer blijven zitten, want het rook zo lekker en ik kreeg zo’n honger dat ik er niet bij wilde zitten in de keuken. Ik hoop dat ik gauw weer mee kan eten. Gistermorgen nog op controle geweest bij de pijnpoli en bij Dr. Werter. Bij de pijnpoli eigenlijk niks nieuws. Het tensapparaat wat ik heb kan ik houden en dus ook gebruiken. En dan maar hopen dat het blijft helpen tegen de pijn. Bij Dr. Werter gewoon even de afgelopen week doorgepraat. De echo van de nieren, De botscan. Maar we zullen toch moeten wachten op de ct-scan om precies te weten wat we gaan doen. Toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis ben ik meteen op de bank gaan liggen en heb geloof wel de hele middag geslapen. Ook gisteravond kon ik de ogen niet open houden, dus maar op tijd naar bed. Ook de hele nacht goed geslapen. Dus ik zal het wel nodig gehad hebben. Volgende week een drukke week met allemaal onderzoeken en controles. Dinsdag ct-scan. Woensdag controle bij de cardioloog. Vrijdag naar de uroloog, vanwege die nieren. En dan maandag 12 maart de uitslag van dit alles. Dus dit wordt weer een spannend weekje.