Ietsje beter

Geplaatst door Helma op 9 maart 2007

We zijn weer een week verder en gaat weer iets beter. Ik zit nog steeds aan de vloeibare voeding, maar sinds vandaag heb ik het gevoel dat het echt beter gaat. Dus heb ik een snoepje geprobeerd. Het kauwen valt ontzettend tegen. Ik heb 3 tot 4 weken niks gegeten dus mijn tanden doen gewoon pijn bij het kauwen. Maar het slikken ging goed en de bijtende pijn is ook weg. Dus ik ga vanavond proberen mee te eten. Dit had ik deze week ook al geprobeerd maar dit viel toen nog erg tegen. Ik zal wat rijst eten en ik kan dan nog altijd een flesje nutridrink pakken als ik niet genoeg kan eten. Ik heb er wel zin in. Ik ben nog steeds heel erg moe. Ik moet ook ontzettend veel hoesten en daar alleen al wordt je heel erg moe van. Maar ook daar heb ik het idee van dat het iets minder wordt. Als dat zo is kan ik echt weer op gaan knappen. Als ik nu van de kamer naar de keuken loop om iets te halen dan zit ik eerst eerst een kwartier te hoesten. Ik ben dan zo moe dat ik er nog niet aan durf te denken om eens ergens naar toe te gaan. Maar dit komt allemaal wel weer. Maandagmiddag de uitslag van de ct scan. Dat vind ik wel spannend. Ik zal jullie zo snel mogelijk laten weten hoe dit gegaan is.