Weer Thuis

Geplaatst door Helma op 1 maart 2007

Ik ben weer thuis. Gelukkig. Het had nog heel wat voeten in de aarde voordat ik thuis was. Ik kreeg de uitslag van de botscan die ze ‘s maandags gedaan hadden. Met de botten was niks aan de hand, maar op de scan was te zien dat er iets niet goed was met de nieren/nierbekken. Dus nog eerst een echo van de nieren, om zeker te gaan. Het was niet iets verontrustends, maar toch maar een echo. Terijll ik daarop zat te wachten kwamen ze me ook nog zeggen dat mijn HB heel erg laag was en dat ik ook nog een bloedtransfusie nodig had, die zou dus nog ‘s middags plaatsvinden. Al met al was het 20.30 uur voordat ik thuis was. Maar ik ben er. Ik ben weer heel erg moe, maar dat zijn jullie al gewend van mij. Mijn mond is nog steeds niet beter en ik kan ook nog niet goed slikken. Ik krijg voor 2 weken nutridrink (vloeibaar eten) mee naar huis, want vast voedsel is nog niet te doen. Praten doet ook nog pijn.Ik wil jullie dan ook vragen om nog geen bezoekjes af te leggen de eerste week zodat ik nog bij kan komen. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt. We hebben gelukkig waterpletske en email, zodat ik toch in contact kan blijven. Frans bracht me elke dag de reacties mee, en dat was heel erg fijn, maar ik heb het toch wel gemist om zelf te schrijven en te kijken. Ik heb het erg goed gehad in het ziekenhuis, de verpleging (afd 4BNoord) was geweldig. Ik voelde erg in de watten gelegd. Als een van de verpleging dit leest…. bedankt voor alle goede zorgen. Dit was het voor nou, ik kom gauw terug.