Chemo 6, nr 2 DE LAATSTE

Geplaatst door Helma op 14 februari 2007

Jaaa, hij zit er op. We hebben de laatste kuur gehad. Ik ben wel heel erg ziek geweest deze keer. Ik was al aan het overgeven toen het infuus er nog in zat. Ik ging eigenlijk heel opgewekt naar het ziekenhuis, zo van dat zullen we wel eens eventjes doen. Dus ik had er eigenlijk helemaal niet op geteld dat ik ziek zou worden. Maar ja, het zij zo. Ik ben dus maandag en dinsdag nog erg ziek geweest. Vandaag gaat het weer. Ik zal nog eventjes lekker klagen. Ik heb pijn in mijn keel. Mijn speeksel is zo dik als snot, dus ik heb moeite met slikken. Mijn mond is helemaal kapot, dus eten is ook pijnlijk. Ik ben moe, misselijk en aan de diarree. Ik ben nou bijna kaal. Als ik me over het hoofd strijk heb ik mijn handen vol haar. Toch de pruik weer op? Ik heb hem voor de lol eens opgezet, wat veel haar zeg. Maaaaaarrrrr, het kan nou eigenlijk alleen maar beter gaan, want er komt geen nieuwe chemo aan. Dus met een beetje mazzel ben ik over een week van de meeste kwaaltjes af. Genoeg gezanikt. Volgende week woensdag (aswoensdag) botscan. De week daarna, dinsdags, ct-scan. En vrijdag 2 maart de uitslag van dit alles. Toch weer heel spannend wat deze chemo heeft gebracht.

Als ik jullie van te voren niet meer spreek, dan wens ik iedereen een geweldige carnaval toe en voor diegene die dat niet vieren een fijne vakantie of fijne dagen thuis toe.

ALAAF.