Helma in het ziekenhuis, door Frans

Geplaatst door Frans op 21 februari 2007

Zoals de kop al aangeeft, Helma is opgenomen in het ziekenhuis. Maandagmorgen maakte Helma mij wakker met de mededeling dat ze 39,2 koorst had en niet meer normaal kon slikken. Ze had de hele mond kapot en kon ook geen tabletten meer binnen houden en alles deed haar pijn. Na een telefoontje met het ziekenhuis moest ze meteen komen. Er werd al bijverteld dat ze waarschijnlijk in het ziekenhuis moest blijven, dus na alles bij elkaar gezocht te hebben zijn we naar het zeikenhuis gegaan.(wij zijn: Helma, Grad en ik. Grad zou me nl. naar het werk brengen en mij sávonds weer ophalen)Ik, slimmerik als altijd, had mij nog geen insuline gespoten en gegeten.Na een uurtje of 2 op de eerste hulp, zei Helma dat ik maar is moest gaan vragen of het nog lang ging duren i.v.m. mijn suiker. Nog zeker 1 á 1,5 uur werd ons medegedeelt. Op aandrang van Helma ben ik toen gaan eten en daarna gaan werken.Om ongeveer half 1 kreeg ik een telefoontje dat Helma op de kamer lag. Grad had al gemeldt dat hij thuis was, dus die is me op komen halen om naar Helma te gaan. Ze had en heeft nu trouwens ook nog zo een pijn. Ze kan nog steeds bijna niet slikken en zelfs de morfine die ze haar al 2x gegeven hebben, baat niet. Ze ligt op een 1 persoos kamer met de deur gesloten en als je naar binnen wil moet je je handen desinfecteren en je mag ook niet verkouden zijn of de griep hebben want dan mag je niet binnen. Ze kan bijna niet praten, dus alle mensen die op bezoek willen komen hebben pech want dat kan nu nog niet. Ik laat wel weten wanner het weer mogelijk is. ik hou er mee op want ik ben niet zo een snelle typer en mijn vingers doen al zeer.

Frans