Chemo 6, nr 1

Geplaatst door Helma op 7 februari 2007

Nou de een na laatste keer. Ik ging met loden schoenen naar het ziekenhuis. Eigenlijk wilde ik niet meer. In het ziekenhuis aangekomen bleek dat mijn bloed niet goed was. (wat vrijdags geprikt was) Mijn witte bloedlichaampjes waren veel te laag. Dus moest er eerst bloed geprikt worden. Ik zei dat als het bloed nog niet goed was ik niet wist of ik nog de moed had om nog een keer terug te komen. Na 45 minuten wachten kwam de uitslag. Alles was goed, dus de behandeling kon doorgaan. Dus toch maar gedaan. De dokter kwam ook nog langs. Ze heeft me een prednizon kuurtje gegeven zodat ik er misschien eerder uit kom, en ik me wat beter voel. Ik heb maandag en dinsdag veel geslapen, en ik ben nog heel erg moe. Ik val de hele tijd in slaap. Van de korte hazeslaapjes. Ik ben nog te moe om naar de computer toe te lopen, maar ik heb nog Joep’s laptop op schoot om jullie even op de hoogte te brengen.

Maandag nog een laatste keer…. en een groot kruis na. Tot dan.