Uitslagen

Geplaatst door Helma op 22 april 2007

Afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis geweest. Elly heeft ons gereden. Frans kon zelf naar de poli lopen met krukken en ik met de rolstoel naar de 4e verdieping. Bij Frans was de genezing voorspoedig. De eerste 10 dagen nog rustig aan. Daarna fysio. En over 4 weken terugkomen. Dus dat geeft de burger weer moed. Ik moest nog longfoto’s laten maken. Maar er was geen vocht bijgekomen. De catheter mag eruit. Ze zal met de chirurg contact opnemen. En ik probeer wat te eten, anders ga ik over 2 weken naar een dietiste om te kijken of we wat aan mijn eetpatroon kunnen veranderen. Ik vind nog niks lekker, ik heb geen honger en zo, maar dat komt nog wel. Nog een middeltje voor de hoest en we konden weer naar huis. Dus al met al zo slecht nog niet. Verder heb ik dit weekend lekker met Elly gewandeld. Heerlijk weertje. Dus ervan genieten dat je naar buiten kunt. Het is nog wel erg vermoeiend, maar ik ben dan ook nog niks gewend. Maar als we elke dag een beetje doen wordt het vanzelf meer. Klein beginnen. Morgen weer lekker weertje. Dan zie je me misschien wel in Horst.