Vanuit 't ziekenhuis, door Helma

Geplaatst door Helma op 27 februari 2007

Hallo, hier weer een berichtje van mij.

Joep heeft zijn laptop afgegeven in het ziekenhuis voordat hij naar school toe ging. Zodoende kan ik nou zelf een stukje typen.

Het is dinsdagmorgen en ik lig dus al een week in het ziekenhuis. Het gaat elke dag beter. Ik zit nog steeds op vloeibaar voedsel. Mijn mond is nog steeds niet beter. Maar ik ga elke dag vooruit. Ik heb gisteren voor het eerst met een babytandenborstel mijn tanden gepoetst (zonder tandpasta, dat bijt nog te erg) en dat voelt best wel lekker kan ik je zeggen.

Gisteravond is infuus nummer 4 gesneuveld. Elke keer als het infuus even wordt stilgezet, krijgen ze hem niet meer aan de gang. Ze zetten het infuus stil om bloed te prikken of om ander onderzoek te doen. Het mag dan maar even stilgezet worden. Soms gaat het goed maar meestal gaat het dus fout. Ik heb nou in 7 dagen 4x infuus moet prikken, plus nog het bloed prikken, en dan allemaal in dezelfde arm…… Je kunt je wel voorstellen hoe dat eruit ziet. Mijn linkerarm is bont en blauw. En rechts mag er niet geprikt worden vanwege het verwijderen van de lymfeklieren.

Er wordt nou bekeken of er nog een nieuw infuus nodig is. Misschien kan de morfine gestopt worden en kan ik de andere medicatie nu gewoon innemen.

We zullen zien.

Ik hoop toch wel dat het kan, dan kan ik misschien ook eind van de week naar huis.

Ik heb maandag cursus en daar wil ik toch wel naar toe. Ik heb hier ongeveer een half jaar geleden de afspraak voor gemaakt en ik heb me er erg op verheugd. Encoustic schilderen bij Natural Body Balance. Samen met Marion, Karen, Yvonne en Tiny. Ja meiden, ik heb nog niks afgezegd dus we gaan…………………