Helma; door Elly

Geplaatst door Elly op 24 februari 2007

Vanavond (Zaterdag 24-2) ben ik bij Helma geweest, het gaat weer iets, iets beter met mijn lieve zus! Op haar roze shirt staat de tekst “gorgeous” en dat klopt. We hebben samen thee gedronken (ik 2 koppen, Helma 4 slokjes). Als ik ga wijst ze naar haar voorhoofd, daar mag ik kussen, de wangen en lippen zijn nog te gevoelig. Een kus en een knuffel en dan moet ik helaas weer naar huis maar wel met een bericht voor jullie.

Hallo lieve mensen. Dank jullie voor jullie steun. Frans brengt me trouw elke dag de reacties en e-mails mee, zodat ik alles zelf kan lezen en volgen. Wie had dat gedacht? Als ik dat geweten had, had ik de laatste kuur niet meer gedaan. Maar ja, je weet niet alles van te voren. Het begint beter te gaan. Ik kan al wat beter slikken. Ik krijg nou zo’n nutridrank (vanaf vandaag) waardoor ik me toch wat beter begin te voelen. Geen hongergevoel meer, dat scheelt. Ik ben nog wel erg moe, slaap veel. Ik ben blij met bezoek, maar dat is ook erg uitputtend. Meer als twee mensen aan mijn bed kan ik op dit moment nog echt niet hebben. Zelfs een telefoontje is erg vermoeiend. Dus ik bel nog niemand. Dat komt wel weer als ik wat beter ben. Ik lig nog steeds in quarantaine. Je mag alleen binnen door te desinfecteren en als je verkouden bent liever niet of alleen met een mondkapje. Mijn witte bloedlichaampjes zitten nog onder de “1”. Tijdens de chemo moesten die boven de “4” zitten, anders kreeg ik geen chemo. We zullen jullie zoveel mogelijk via Waterpletske op de hoogte houden hoe de zaken ervoor staan, tot dan en LIEFS VAN HELMA